Little Dutch Goodwood

De achtste editie van Classic Wings & Wheels wordt gehouden op 26 augustus 2017. Tijdens dit evenement op vliegbasis Gilze-Rijen worden demonstraties gehouden met historische auto's en vliegtuigen. Die unieke combinatie maakt dat Classic Wings & Wheels door liefhebbers is gedoopt tot ‘Little Dutch Goodwood', naar het Engelse landgoed Goodwood waar jaarlijks de grootste classic events ter wereld plaatsvinden.

De landingsbaan van de vliegbasis doet tijdens Classic Wings & Wheels dient als circuit. Er is een Circuit uitgezet waar o.a historische Formule 1-wagens over heen zullen rijden. Ook geven de clubs van Ferrari, DVSCC, Jaguar, Porsches en Alvis demonstraties op het unieke circuit. Daarnaast vliegen er ook door de lucht museumstukken als de Spitfire, Mitchell B25 bommenwerper, Harvards en vele andere historische toestellen van de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht. 

RELATIE MARKETING

Zonder uw inbreng kan een evenement als Classic Wings & Wheels niet worden gerealiseerd. Daarom beseffen wij als organisatie dat dit Gala ook voor u en uw relaties rendement dient te hebben. Uw gasten krijgen de hele dag een VIP-behandeling en de royale catering zal zelfs verwende fijnproevers verrassen. De bezoekers kunnen de "static shows" van auto's en vliegtuigen bekijken en tussendoor gezellig op terrasjes bijpraten onder het genot van een drankje en live muziek.

HOOFDDOELEN 2017: Lymph&co en Het Zeldzame Ziekten Fonds

Het Lymph&co fonds steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid.  

Het Zeldzame Ziekten Fonds vindt het onacceptabel dat er zo weinig aandacht en middelen zijn voor de strijd tegen zeldzame ziekten. Terwijl vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar zijn voor onderzoek naar 'bekende' ziekten, staan mensen met een zeldzame ziekte er alleen voor. In een welvarende samenleving als Nederland heeft iedereen recht op de juiste zorg, behandeling en waar mogelijk kans op genezing. Er moet dan ook meer geld beschikbaar komen voor onderzoek naar zeldzame ziekten. Alleen door middel van onderzoek kunnen we oorzaken vinden, nieuwe behandelmethoden ontwikkelen en kan de kennis over zeldzame ziekten worden vergroot.

logo ANBI-status: RSIN/fiscaal nummer: 809928991