CLASSIC WINGS & WHEELS 2024 WERKT SAMEN MET CM.COM

Om de uitgifte van tickets te vereenvoudigen, heeft Classic Wings & Wheels een overeenkomst afgesloten met CM.com. Gevestigd in Breda is CM.com een internationale speler op het gebied betalingsplatforms, ze verzorgen de ticketing voor alle grote (sport-)evenementen in Nederland. Classic Wings &Wheels verheugt zich dan ook op de samenwerking met dit prachtige bedrijf.

 

DEELNAME AUTOCLUBS

  • De eerste mail is naar de diverse autoclubs uitgegaan en alle aangeschreven Clubs verheugen zich erop om ook weer aanwezig te zijn op Wings & Wheels 2024.
  • Ook zijn de onderhandelingen gestart met de FORCE, de Engelse Club van uitsluitend Historische F1 auto’s. Zij hebben al toegezegd om met een aantal auto’s naar Wings & Wheels 2024te komen.
  • Daarnaast is ook de HARC weer actief betrokken bij ons evenement. Zij gaan weer meehelpen om mooie historische race auto’s naar Wings & Wheels 2024 te halen.

 

ABARTH 75 JAAR

Zoals bekend staat Wings & Wheels 2024 in het teken van 75 jaar Abarth. Wij zijn dan ook blij met de samenwerking met het Abarth Works Museum. Dit mooie automuseum is gevestigd in het Belgische Lier, vlakbij Antwerpen. We kunnen u zeker aanraden om daar eens een kijkje te nemen; naast Abarths zijn er vele andere Historische Automobielen te bezichtigen. Mocht u zelf of iemand uit uw omgeving een Abarth hebben, laat het ons weten.

Inmiddels begint de kaartverkoop aardig op gang te komen, uiteraard kunt u via deze site kunt rechtstreeks bestellen. Wij zijn achter de schermen dus weer volop bezig om van Classic Wings & Wheels 2024 weer een prachtig evenement te maken.

We zien u graag verschijnen op Zaterdag 15 juni 2024. Voor nu wensen we u een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2024.